ЦЕНТАР ЗА СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
+389 71 790 550 ; +389 2 3214340
„50 Дивизија“ бр.6, 1000 Скопје, Р. Македонија
contact@semejnamedicina.mednet.mk
 
РАБОТИЛНИЦИ
РАСПОРЕД
Најава
Регистрација
 
ОГЛАСНИК
ДОКУМЕНТАЦИЈА
ЛИНКОВИ
SYMPOSIUM 1-2 MAY 2015 OHRID Antibiotics in Primary Care - Challenges for improvement
Get Adobe Flash player
ЧЛЕНСТВО во здружение
Најава
Регистрација

 

 


Формулар за регистрација за РАБОТИЛНИЦИ во 2 чекора
1. чекор - отварање Ваш профил.
Пополнете го формуларот и кликнете на Запиши.
На тој начин добивате ваш профил, преку кој може да пријавите
учество во РАБОТИЛНИЦА и одите на чекор 2.

Име *
Презиме *
Контакт информации
Адреса *
 
Email *
Телефон *
Корисничко име * макс 20 кар.
Лозинка * макс 20 карактери
 
Ако не ви јасни буквите кликнете на Reload за нова сликичка
Напишете ги точно буквите кои ги гледате на сликичката
Code
 
 
 
ЦЕНТАР ЗА СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
contact@semejnamedicina.mednet.mk
„50 Дивизија“ бр.6, 1000 Скопје, Р. Македонија
+389 71 790 550 ; +389 2 3214340
admin / webmail