ЦЕНТАР ЗА СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
+389 70 347 236; +389 78 667 997
„50 Дивизија“ бр.6, 1000 Скопје, Република Северна Македонија
contact@semejnamedicina.mednet.mk
      
Семејна медицина
  Новини
  Кои сме ние
  За специјалноста
  Специјалистички испит
  Документи
  АКАДЕМИЈА ЗА ДИЈАБЕТЕС
 
РАБОТИЛНИЦИ
РАСПОРЕД
Најава
Регистрација
 
ОГЛАСНИК
ДОКУМЕНТАЦИЈА
ЛИНКОВИ
SYMPOSIUM 1-2 MAY 2015 OHRID Antibiotics in Primary Care - Challenges for improvement
Get Adobe Flash player
ЧЛЕНСТВО во здружение
Најава
Регистрација

 

 

ДОКУМЕНТАЦИЈА
Предавања 10 семестар 1
Предавања 10 семестар - Македонски
   Документ Тип Гол
1 СКРИПТА ЗА ПРЕДМЕТОТ ФАМИЛИЈАРНА МЕДИЦИНА ЗА СТУДЕНТИ 5 ГОДИНА pdf 1501 Kb
ЦЕНТАР ЗА СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
contact@semejnamedicina.mednet.mk
„50 Дивизија“ бр.6, 1000 Скопје, Република Северна Македонија
+389 70 347 236; +389 78 667 997
admin / webmail